WelkomOnlineshopInfo & ContactMijn accountBlog

Webshop » Per categorie » Bouwen & Creatief bezig zijn » bouwen & constructie » BiOBUDDi - Educational Dieren (240 blokken)

BiOBUDDi - Educational Dieren (240 blokken)

102000004 BiOBUDDi  - Educational Dieren (240 blokken)
102000004 BiOBUDDi  - Educational Dieren (240 blokken)102000004 BiOBUDDi  - Educational Dieren (240 blokken)102000004 BiOBUDDi  - Educational Dieren (240 blokken)
Help kinderen vertrouwd raken met namen, vormen en de anatomie van dieren met de Dieren educatie speelset! Laat kinderen meer leren over het door hun gecreëerde dier doormiddel van de leerboeken die in de sets zitten.
Onze milieuvriendelijke bouwblokken zijn speciaal gemaakt voor de kleine handen van kinderen. Het product komt ook samen met een handige opbergdoos, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een rotzooi als de kinderen klaar zijn met spelen!

Met blokken spelen is van alle tijden, maar met deze speelgoedblokken van BiOBUDDi geniet je wel van moderne kwaliteit. Dit speelgoed is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal (98% biobased, op basis van de restanten van de suikerrietplant) en wordt geproduceerd in Nederland. BiOBUDDi doet er alles aan om speelgoed te maken dat het milieu niet schaadt, veilig en leerzaam is. 

De blokken van Biobuddi zijn combineerbaar met de blokken van andere grote merken

€ 149,99 inclusief BTW

leeftijd2 jaar

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  

Welkom Onlineshop Info & Contact Mijn account Blog

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be